מגשי אירוח לפסח
מגשי אירוח לחג הפסח 2025 אצל גולדיס
חג הפסח כבר בפתח, וזה בדיוק הזמן לחשוב איך להפוך את שולחן החג למרשים, מפנק ובעיקר – קל לארגון. לא צריך להשתגע עם שעות של בישולים, כשהפתרון נמצא ממש בהישג יד. קוראים לו גולדיס
מגשי אירוח לפסח של גולדיס הם השדרוג שכל אחד צריך כדי להיכנס לחג בראש שקט וליהנות מאוכל מוקפד, טעים וכשר למהדרין. לא משנה אם אתם מארחים את כל המשפחה או מחפשים פתרון לארוחה אינטימית – יש כאן הכל, מהקערה ועד לקינוח.
קערת ליל הסדר – לא שוכחים כלום
אף שולחן חג לא שלם בלי קערת ליל הסדר, וגולדיס דואגים שתהיה לכם אחת מושלמת. הכל כבר מוכן ומסודר – זרוע, כרפס מתפוחי אדמה, ביצים קלופות, חסה למרור, חזרת לבנה וחרוסת עשירה.
ככה מתחילים את הסדר בלי לחץ, ועם כל המרכיבים הנכונים במקום הנכון.
סלטים שמוסיפים צבע וטעם
אוכל טוב מתחיל עם פתיחים מנצחים, והסלטים של גולדיס לגמרי לוקחים את התפקיד הזה ברצינות. יש כאן מטבל פסטו שמשדרג כל ביס, חציל בלקן עם פלפלים ועגבניות, צ’ולומדה מלפפון ופלפלים, סלט גינה אסייתי עם ג’ינג’ר וצ’ילי ואפילו טבולה קוסקוס של פסח – כי מי אמר שאי אפשר ליהנות מפסח כמו שצריך?
ואם אתם בקטע של חמוצים, אז גם חמוצי הבית, באבא גנוש וסלט סלק ובצלים בתחמיץ מחכים כאן בשבילכם.
דגים שאי אפשר לפספס
אוהבי הדגים לא הולכים להתאכזב. בין אם זה פילה סלמון על הגריל, סלמון שום ודבש הדרים או דניס במילוי דוקסל עגבניות – כל מנה כאן היא בול בפוני.
לחובבי הטעמים החריפים יש גם סלמון מזרחי פיקנטי, ולקלאסיים – געפילטע פיש מסורתי או וויט פיש אמריקאי. מי שמחפש משהו קצת יותר מיוחד, יכול ללכת על קציצות דגים מרוקאיות או קרפיון ממולא – שתי מנות שתמיד גונבות את ההצגה על השולחן.
מנות עיקריות לחגיגה אמיתית
אי אפשר לדבר על אוכל מוכן לפסח בלי להזכיר את המנות העיקריות, וגולדיס לא מאכזבים. אנטריקוט הציידים ברוטב פלפלת, טשולנט עשיר של פסח, אסאדו עצם ביין ושורשים או לשון בקר בשורשים.
למי מאיתנו שמשום מה יותר בקטע של עוף, אז יש כרעיים שום ודבש, שניצל עוף של פסח, פרגית על האש או קורדן בלו שישמחו כל סועד. תכלס? לא משנה מה תבחרו – כל ביס כאן הוא חגיגה.
תוספות שמשלימות את התמונה
כי מה שווה מנה עיקרית בלי התוספת הנכונה? בפסח הזה אפשר ליהנות מתפוחי אדמה ברוטב פפריקה של אמא, פירה קטיפתי, ירקות מוקפצים בסגנון אסייתי או אפילו קוסקוס כשר לפסח שמשתלב עם כל מנה. גם הכרובית הקלויה ופרחי הברוקולי בשמן זית ושום לגמרי כאן כדי להוסיף עוד רובד של טעם לשולחן.
המתוק שמשאיר טעם של עוד
אחרי כל הארוחה הזו, אי אפשר לוותר על קינוח. רולדת שוקולד מפנקת, מוס שוקולד אישי, עוגת זאכר קלאסית או סופלה שוקולד חם – כל אחד יכול למצוא כאן את הסיומת המושלמת לארוחה.
חובבי קלאסיקות? עוגה בחושה, קאפקייקס וניל ומארז כדורי שוקולד הם בדיוק בשבילכם.
חג פסח כשר וטעים – בלי הלחץ במטבח
בסוף, חג הפסח הוא חג של חירות – גם במטבח. במקום להשתעבד לבישולים, אפשר להזמין מגשי אירוח כשר לפסח וליהנות מחג מפנק בלי להרים מחבת.
אז למה לחכות? השנה עושים פסח כמו שצריך עם גולדיס, ודואגים שהשולחן יהיה מלא בכל טוב, בלי שום פשרות על הטעם והאיכות. חג שמח ובתיאבון!