וואטספ

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

קונפי אנטריקוט ביין ושום

(מתכון ל6 מנות) 
 
חומרים:
1.5 קג אנטריקוט טרי פרוס ל6 מנות (כ250 גרם למנה)
1 כוס  שמן זית 
חופן נדיב של שום פרוס יבש 
1 כף מלח גס
1 כף שטוחה פלפל שחור גרוס 
2 כוסות יין אדום מתוק 
1 כוס מים
 
אופן הכנה :
את הנתחים יש להוציא מהמקרר כשעה לפני ההכנה ולצרוב במחבת פסים או גריל לסגירה וקבלת פסים על הנתח. 
 
מניחים בתבנית אפיה את הנתחים כאשר אחד יושב על גבי השני עד לחציו של השני 
(כמו מניפה על מנת שלא יתיבש בבישול) 
 
מכל שאר החומרים יוצרים מרינדה חלקה ויוצקים על הסטייקים עד לכיסוי מלא.
להשתדל שהכלי לא יהיה גדול מדי על מנת שהנוזל יכסה את כל הבשר. 
 
עוטפים בנייר אפיה ונייר כסף הייטב!
 
מעבירים לתנור שחמום מראש לחום של 150 מעלות עם תבנית מים בתחתית התנור (לייצירת אדים) לכשעתיים וחצי עד לריכוך מלא. 
 
חשוב…
כיום ישנם בשוק המון נתחי אנטריקוט מעגלים שונים וברמות יישון שונות 
יש לוודא עם הקצב שהאנטריקוט הנדרש למתכון זה הינו אנטריקוט טרי משחיטה מקומית.