אסאדו ביין
חומרים:
1.5 קג אסאדו חתוך לשש קוביות
2 כוסות יין אדום מתוק
1 כפית רוזמרין יבש או ענף רוזמרין טרי
2 כפיות מלח גס
1 כפית גדושה פלפל שחור גרוס
3 שיני שום שלמות
חצי כוס סוכר
4 כפות שמן זית
1.5 ליטר מים חמים או ציר בקר
3 כפות סילאן
2 כפות קורנפלור
1 כוס מים קרים
את האסאדו צורבים מכל צידיו על מחבת עמוקה עם כפית משמן הזית
ומוציאים לתבנית.
לרוטב..
על המשקע שנוצר מוסיפים את היין ומצמצמים מעט
מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לצמצם למשך 3 דקות
מוסיפים את המים ומרתיחים.
מסמיכים עם קורנפלור מהול במים קרים עד לאחידות של הרוטב
יוצקים את הרוטב על הבשר עד לכיסוי מלא עוטפים בנייר אפיה ונייר כסף ומכניסים לתנור לחום של 150 מעלות למשך 3 שעות
המלצת הגשה...
על מצע של קרם תפוחי אדמה עם ערמונים קלויים קצוצים
*מתכון ל-6 סועדים