תפוחי אדמה אנה בבצלים
חומרים:
6 יח תפא בינוניים
2 בצלים גדולים פרוסים
1 כוס יין לבן
5 יח פלפל אנגלי שלם
3 יח עלי דפנה
2 כוסות מים רותחים
3 כפות שמן זית
2 כפיות מלח שולחן
חצי כפית כורכום
מקלפים ופורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי אחיד ומניחים על גבי תבנית עמוקה
במחבת מחמים את שמן הזית ומטגנים את הבצלים עד הזהבה
מוסיפים את היין המים הרותחים ושאר החומרים ומבשלים למשך כ20 דקות
יוצקים מעל התפוחי אדמה את כל הרוטב ומכניסים לתנור לחום של 160 מעלות למשך 60 דקות
תוספת נפלאה לכל מנה עיקרית
*מתכון ל-6 סועדים