וואטספ

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

מתכונים

בקר סאצ'ואן

בקר סאצ'ואן
מתכון לכ6 סועדים
 
1 ק״ג כתף בקר מס 4 חתוך לרצועות דקות ונקי משומן. 
 
אופן ההכנה-
מבשלים במים את הבשר כ 3 שעות עד לריכוך.
מקררים ופורסים לרצועות.
 
1 גזר חתוך לרצועות דקות 
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
1 קישוא זוקיני ירוק חתוך לרצועות דקות 
1 מלפפון חתוך לקצועות דקות
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכים לרבעים 
חופן נבטים סיניים
חופן בצל ירוק קצוץ 
 
 תבלינים:
5 כפות שמן זית
1 כפית שמן שומשום (לא חובה)
3 כפית סויה 
2 כפות סוכר 
1 כפית ג׳ינג׳ר זנגווילד 
2 כפיות מלח
קורט פלפל שאטה גרוסה חריפה 
1 כפית שומשום
 
אופן הכנה 
עדיפות לווק ואם אין אז מחבת גדולה 
מחממים את שמן הזית ומתחילים בהקפצת הבשר והוספת כל התבלינים כולל השמן שומשום. 
 
מוסיפים את הירקות ומקפיצים לאחר הוספת כל ירק בנפרד לפי סדר הסדר הרשום במתכון, יש להמתין כמה דקות בין ירק לירק.
 
מערבבים מעת לעת ומקפיצים עד שהירקות מוכנים.
 
לפני ההגשה מוסיפים את הנבטים והבצל ירוק ובוזקים מעט שומשום לקישוט.
 
המלצת הגשה! לצד אורז לבן מאודה
 
בתיאבון!
שלכם,
שף משה קצ'וקי
שף ראשי מעדניית 'גולדיס'