מתכונים
סלט פסטה בפסטו ושרי
מתכון לכ - 15 כוסות אירוח..
2 ליטר פסטה פוזילי מבושלת (1 שקית 500 גרם לפני בישול)
צרור בזיליקום
150 גרם אגוזי מלך
6 כפות שמן זית
מיץ לימון טרי מלימון 1 שלם
1 כפית שטוחה מלח
קורט פלפל שחור גרוס
2 שיני שום
300 גרם עגבניות שרי חצויות
להכנת הפסטו:
במג'ימיקס - בזיליקום, אגוזי מלך, שמן זית, מיץ לימון, מלח,פלפל שחור ושום, וטוחנים למרקם אחיד
מערבבים את הפסטו עם הפסטה המבושלת
מוסיפים את עגבניות השרי ומערבבים
הצעת הגשה -
לארוחה חלבית מאוד מומלץ להוסיף לפסטו 100 גרם של פרמזן