מתכונים
רולדת שוקולד
מוצרים
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 כפית שטוחה אבקת אפיה
2 כפות קקאו
תהליך ההכנה
להקציף את הביצים עם הסוכר עד להקצפה יציבה
להוסיף בהדרגה את הקמח הקקאו ואבקת אפיה
לשטח דק בעובי 1 ס"מ על נייר אפיה
להכניס לתנור לאפיה כ 7-8 דקות על 180 מעלות
לקרר את הבצק ולהוציא מהנייר אפיה
למילוי
1 קופסת ריצ'
כפית פודינג וניל
כף גדושה קרם וניל
2 כפות שוקולד למריחה
להקציף את הריצ' עם הפודינג וניל עד להקצפה יציבה ולהוסיף את הקרם וניל אחרי שמוקצף
למרוח על הבצק את רוב המילוי ולהוסיף את השוקולד למריחה
לגלגל את הבצק לעובי הרצוי ולהקפיא
ציפוי הרולדה
כוס שמנת לבישול
200 גרם שוקולד מריר
כף סילאן
להרתיח את השמנת על האש ולהוסיף את השוקולד והסילאן עד שיהפוך לנוזל, לקרר מעט את השוקולד וליצוק על הרולדה כשהיא קפואה
להרתיח 50 גרם שוקולד לבן ולזלף למעלה