מתכונים
עוגיות ריבה
600 גרם קמח
400 גרם מרגרינה
כוס סוכר
1 ביצה
50 גרם ריצ'
צנצנת ריבת תות
*אופן ההכנה*
לשים במיקסר את המרגרינה ביצה סוכר וריצ',
כשבלילה חלקה להוסיף את הקמח לאחד את הבצק.
לקרר את הבצק במקרר כ3 שעות
להוציא מהמקרר, לרדד לעובי של כ0.5 סנטימטר,
לחרוץ עיגולים בגודל הרצוי ולחלק את הבצק ל2, חצי מהכמות לחרוץ עם חור באמצע, להניח על מגש ולקרר שוב כ5 שעות.
לאחר מכן לשים בתנור על 180 מעלות כ 12 דקות עד להשחמה
אחרי הקירור לשים נקודת ריבה על העוגיות השלמות, ולפזר אבקת סוכר על העוגיות עם החור, לחבר את 2 העוגיות.