מתכונים
פילה אמנון מטוגן בבצק בירה
מתכון ל 6 מנות
- 6 יח פילה אמנון ללא עור
- מיץ מלימון 1 טרי
- 1 כוס מים קרים
- 2 כפיות מלח
- 1 כפית שטוחה פלפל לבן
- 1 כוס בירה לבנה
- 1 כוס סודה (משקה)
- 1 כוס קורנפלור
- 1 כוס קמח
- 3 כוסות שמן קנולה לטיגון
אופן הכנה:
את הפילה אמנון משרים במים ומיץ הלימון, כפית מלח וחצי כפית פלפל לבן.
לבצק הבירה:
מערבבים עד לבלילה חלקה את הקמח, קורנפלור, סודה והבירה.
מתבלים בכפית מלח,חצי כפית פלפל לבן.
את השמן מחממים במחבת היטב
מצפים את הפילה בבצק מכל צדדיו ומטגנים עד להזהבה