מתכונים
טארט דובדבן
לבצק הטארט
400 גרם מרגרינה
2 כוסות סוכר
1 ביצה
50 גרם ריצ'
4 ורבע כוסות קמח
להקציף קלות את המרגרינה עם הסוכר הביצה והריצ' ולהוסיף את הקמח,
לקרר את הבצק כשעתיים במקרר, לרדד לפורמה בגודל הרצוי בעובי של כ 3 מילימטר,
לאפות בתנור כ 10 דקות על 180 עד כדי השחמה קלה, לקרר ולהוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר
קרם שקדים
300 גרם מרגרינה
כוס + כף סוכר
3 כוסות שקדים טחונים
3 ביצים
3 חלמון
כוס קמח לא מלא
12 גרם אבקת אפיה
גרידת לימון
2 כפות קוניאק
400 גרם מרגרינה
2 כוסות סוכר
1 ביצה
50 גרם ריצ'
4 ורבע כוסות קמח
להקציף קלות את המרגרינה עם הסוכר הביצה והריצ' ולהוסיף את הקמח,
לקרר את הבצק כשעתיים במקרר, לרדד לפורמה בגודל הרצוי בעובי של כ 3 מילימטר,
לאפות בתנור כ 10 דקות על 180 עד כדי השחמה קלה, לקרר ולהוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר
קרם שקדים
300 גרם מרגרינה
כוס + כף סוכר
3 כוסות שקדים טחונים
3 ביצים
3 חלמון
כוס קמח לא מלא
12 גרם אבקת אפיה
גרידת לימון
2 כפות קוניאק
2 כפות קרם פטיסייר
מחית דובדבנים
אופן ההכנה
להקציף את המרגרינה והסוכר, ליצוק בהדרגה את הביצים והחלמונים, להוסיף את הקמח , השקדים טחונים, אבקת אפיה, גרידת לימון וקוניאק.
אופן ההכנה
להקציף את המרגרינה והסוכר, ליצוק בהדרגה את הביצים והחלמונים, להוסיף את הקמח , השקדים טחונים, אבקת אפיה, גרידת לימון וקוניאק.
לשטח את הקרם שקדים על הטארט בגובה סנטימטר, למרוח מלמעלה 2 כפות קרם פטיסייר, ומעל זה מחית דובדבנים, להכניס לתנור על 180 מעלות כ15 דקות.